tag:blogger.com,1999:blog-5792976167102428509.post6317050395727258516..comments2019-02-10T08:18:37.261-08:00Comments on Kulinariusz: Tytułem wstępuUnknownnoreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-5792976167102428509.post-27126646187113513352011-12-29T23:29:44.494-08:002011-12-29T23:29:44.494-08:00Czesc Kulinariusz!Sposrod wielu przeczytanych prze...Czesc Kulinariusz!Sposrod wielu przeczytanych przepisow na makowiec,wybralam Twoj.Wczesniej nigdy nie pieklam makowcow,wogole nie pieklam ,nie jaralo mnie to.Postanowilam upiec wlasnie makowiec,poniewaz cioci nie chcialo sie.Niewazne zreszta.Makowiec zrobilam w/g Twojego opisu,obecnie nagrzewam piekarnik elektryczny,dobrze ze mi wyjasniles dlaczego,co i jak z piekarnikami ,foremkami,bulka tarta etc.Takie drobne,ale wazne porady spowodowaly,ze poczulam sie pewniejsza przy wykonywaniu tego rodzaju ciasta ,masy i wogole.Dzieki .Piec nagrzewam ,wiec postanowilam podziekowac Ci teraz za porady, Dziekis Kulinariusz.I Dosiego Roku 2012.pa ala.Anonymousnoreply@blogger.com